Maico 'Wanneer Dans Je Eens Met Mij' Live bij RTV Oost

Zaterdag 13 augustus 2016 was de primeur van mijn nieuwe single:'Ik wil weer met je dansen' LIVE gezongen op 3FM.Bekijk hier de live video!  www.youtube.com/watch?v=qh1MtZoGKzU

 

Geweldig NIEUWS! Ik ben vrijdag 12 juni a.s uitgenodigd om mijn nieuwe single 

JIJ BENT MIJN NUMMER 1 live te zingen in Utopia.

Dit is vrijdag a.s. te volgen via de livestream vanaf 19.00 uur opwww.utopiatv.nl

En vanaf maandag 15 juni kun je het opnieuw zien bij SBS 6

 

 

 MIJN 6e SINGLE IS UIT!
 
Eind 2014 zijn we een samenwerking met het platenlabel Hit It! Music aangegaan en dat heeft nu het eerste resultaat opgeleverd!
 
Samen met topproducer Jeroen Dirksen (bekend van o.a. Thomas Berge en Frans Bauer) hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe sound. 
Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf! Het is een frisse, opzwepende en dansbare plaat, helemaal geschreven op de zomer van 2015.
'Jij bent mijn nummer 1' is op 5 juni gelanceerd en wordt goed opgepakt door de radiozenders en als 'vernieuwend en verfrissend' beschreven in de media. Wat vind jij van dit nummer?
Wil je mij dat laten weten op FB? Of een mailtje sturen naar mijn management (management.maico@gmail.com) - deze ontvang ik automatisch!  
Met optredens gaat het echt geweldig en mijn agenda staat steeds lekker vol. Ook mijn ' fanclub'  groeit elke dag. 

Dit geeft een super gevoel! Dank jullie wel allemaal. De single is nu te downloaden vanaf de bekende portals.

 

 

 

Maico uit Enschede bij laatste 4 LA THE VOICES

 

Het was een spannend moment voor LA The Voices. De groep heeft een vijfde stem nodig voor de uitvoering van het Wilhelmus op 25 april 2015. Er werd een nieuw groepslid gekozen LA The Voices op zoek naar een 5e bandlid en uiteraard was de pers er bij. De definitieve selectie van het 5e lid voor LA The Voices vond plaats in theaterzaal Brooklyn Nights in Aalsmeer. Er waren veel aanmeldingen binnengekomen.

Afgelopen weekend maakten de mannen de laatste 4 bekend van de selectie waar Maico, het Twentse 19 jarige zangtalent uit Enschede, bij de laatste 4 was geëindigd! Diederik Ensink won, maar Maico is zeer trots; “Ik voel mij zo vereerd dat ik in deze selectie ben uitgekozen ik ben super trots'' aldus Maico  

 


Wat een geweldige ervaring, vrijdag 10 oktober 2014 was ik te gast in de Weekendborrel op Sterren.nl bij Daniël Dekker en Fred Siebelink. Samen in gesprek met o.a. Mick Harren en Stef Ekkel. En mijn laatste single "Morgen' live op de zender! Zo veel leuke reacties mogen ontvangen, bedankt allemaal! 
 
Vrijdagmiddag 10 oktober '14 ben ik te gast bij Fred Siebelink en Corné Klijn in de Weekendborrel van Sterren.nl. Gezellig samen het weekend muzikaal inluiden. Dit n.a.v. mijn score 'Talent van de Maand september'.  Dankzij jullie stemmen!  Bedankt nogmaals! Je kunt dit 'live' beluisteren op Sterren.nl Radio en Bingo FM. Ook kun je alles via de webcam volgen op www.sterren.nl.
Luister en kijk je gezellig mee?
 
  Sterren.nl
Jawel, ik ben ‘Talent van de Maand september’ geworden bij Sterren.nl van AvroTros Dankzij jullie vele stemmen iedere dag weer. Bedankt daarvoor! Ik ben erg blij en vereerd. In de media wordt er veel aandacht aan besteed en ik heb veel uitnodigingen voor interviews. Geweldig leuk allemaal!

 
Nieuwe website
 
Erg trots ben ik op mijn nieuwe website, die in september ’14 online is gegaan. Wat vinden jullie er van? Stuur mij een berichtje, ik ben benieuwd naar jullie mening. Ik ben dank verschuldigd aan Mark, Ruud en Maikel voor het vele werk dat ze er in gestopt hebben!
 
 

Contact

Boekingen: Geels Events

Tel: 0224 - 22 30 41

 Boekingskantoor

  Platenmaatschappij

 

  Geluidsbedrijf

© 2020 Alle rechten voorbehouden Management - Maico

Mogelijk gemaakt door Webnode