MAICO – WANNEER DANS JE EENS MET MIJ (HARDSTYLE REMIX) HIT IT! Music (9 februari 2024) In afwachting van de binnenkort te verschijnen gloednieuwe single van de Enschedese zanger Maico, verschijnt er nu een hardstyle remix van zijn eerdere hit ‘Wanneer Dans Je Eens Met Mij’. Dit nummer is door Joe Evico onder handen genomen en in een beukende versie gegoten! Maico hoopt hiermee te knallen bij zijn vele optredens in het land en alle feest playlisten binnen te komen, (www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

 

MAICO PRESENTEERT OPVALLEND LIEFDESLIEDJE 

‘ER GING EEN WERELD VOOR ME OPEN’

Maico bezingt in zijn nieuwe liefdesliedje ‘Er ging een wereld voor me open’ de wereldreis die hij met een leuk iemand wil gaan maken. Omdat volgens Maico de meeste liedjes die over de liefde gaan vaak de woorden ik hou van jou en ik blijf je trouw herbergen, heeft hij samen met z’n vaste tekstschrijver Ruben Zonnebeld gebrainstormd over een leuke verhaallijn. Tijdens zo’n rondreis doe je vaak bijzondere dingen zoals het bezoeken van de mooiste plekjes in landen en steden.

Die vormen dan ook de basis van deze eigen creatie die door producer Joris van Dijk (Sonic Solutions) is bedacht. Volop zomerse klanken zorgen ervoor dat je meegezogen wordt in deze prachtige productie die zoals al z’n laatste singles een herkenbare sound hebben. De spontane zanger is ook erg blij met de inmiddels jarenlange samenwerking met platenlabel Hit It! Music van Casper Janssen. Gemiddeld brengt Maico twee singles per jaar uit en dat heeft er mede voor gezorgd dat zijn agenda goed gevuld is. Bekijk hier videoclip van Maico ‘Er ging een wereld voor me open’. De beelden zijn door Patchanka Oosterhuis geschoten in Giethoorn.

Met ‘Geef Niet Op’ presenteert de uit Enschede afkomstige zanger Maico zijn allernieuwste single. Na een jarenlange samenwerking met producer Harald Queens, ging Maico voor ‘Geef Niet Op’ de samenwerking aan met het in Roosendaal gevestigde productersteam Sonic Solutions. “Met Harald Queens heb ik een fijne en vruchtbare samenwerking gehad. Nu vond ik het echter tijd om mijn horizon te verbreden en om eens met anderen te werken. Ik kwam uit bij Sonic Solutions, die zich inmiddels ruimschoots bewezen hebben als hitgevoelige producers, en ik ben zeer verheugd deze stap genomen te hebben” aldus een enthousiaste Maico over zijn nieuwe productie. ‘Geef Niet Op’ is een Nederlandstalige bewerking van de No Mercy klassieker ‘Please Don’t Go’ waarvoor Maico’s vaste tekstschrijver Ruben Zonnebeld een passende tekst schreef. Hiermee is Maico’s eerste wapenfeit van 2023 een feit! (www.zangermaico.nl 

 betreft een uiterst commerciële en zomerse single. De productie lag wederom in handen van de succesvolle producer Harald Queens (bekend van o.a. Raymon Hermans, Rutger van Barneveld, Rudy de Wit, Yosee e.v.a.), die ook voor de compositie zorgde en de tekst werd geschreven door Ruben Zonnebeld. Hiermee is Maico weer helemaal klaar voor de komende periode.

(www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

Nieuwe Release Remix Maico 

Na de succesvolle single 'We Doen Nog Een Drankje' uit 2020 die nog steeds dagelijks veelvuldig te horen is op de Nederlandstalige radio stations en vele streams mocht behalen op Spotify en YouTube. komt Maico nu uit met een hardstyle remix van deze hit.Deze remix geproduceerd door KNSHA in samenwerking met Hit It! Music en Startup Events zal vanaf: 14 januari 2022 overal te streamen zijn, hou het in de gaten!

Enschedese zanger Maico regelmatig te zien op SBS6

De Enschedese volkszanger Maico is door Talpa SBS6 gevraagd om regelmatig dagelijks een vaste gast te zijn in het nieuwe talkshow programma hlf8 van Johnny de mol 

Maico te zien in het tv programma 'Spaanders' op NPO1 Zaterdag 11 september 2021.

 

Volkszanger Maico herstelt goed na aanrijding en richt zich op nieuwe single.

 

Geplaatst: woensdag 25 november 2020 om 15:30 

Enschede  - Afgelopen zaterdag werdt bekend gemaakt dat de Enschedese zanger Maico (25) betrokken was geraakt bij een fietsaanrijding tussen Enschede en Losser. Maico had daarbij zijn linkerarm gekneusd. Momenteel herstelt de zanger nog van het ongeluk en gaat het al weer wat beter met hem. Alle afspraken zijn deze week nog wel geannuleerd laat het management weten aan Prachtig Pekela. Wel wordt er weer achter de schermen gewerkt aan een nieuwe single die in de maand januari gaat uit komen! Ook dit gaat weer een leuke, dansbare, frisse meezingplaat worden en zal geproduceerd worden door Harald Queens uit Tilburg, zijn vaste studioproducer. 

        Vanavond is zanger Maico te zien in SBS6 Shownieuws om 23:10 uur.

        

 

       Kijk vanavond naar RTL Boulevard op RTL4 Zanger Maico te zien om 18:45. 

 

Maico 'Wanneer Dans Je Eens Met Mij' Live bij RTV Oost

Zaterdag 13 augustus 2016 was de primeur van mijn nieuwe single:'Ik wil weer met je dansen' LIVE gezongen op 3FM.Bekijk hier de live video!  www.youtube.com/watch?v=qh1MtZoGKzU

 

Geweldig NIEUWS! Ik ben vrijdag 12 juni a.s uitgenodigd om mijn nieuwe single 

JIJ BENT MIJN NUMMER 1 live te zingen in Utopia.

Dit is vrijdag a.s. te volgen via de livestream vanaf 19.00 uur opwww.utopiatv.nl

En vanaf maandag 15 juni kun je het opnieuw zien bij SBS 6

 

 

 MIJN 6e SINGLE IS UIT!
 
Eind 2014 zijn we een samenwerking met het platenlabel Hit It! Music aangegaan en dat heeft nu het eerste resultaat opgeleverd!
 
Samen met topproducer Jeroen Dirksen (bekend van o.a. Thomas Berge en Frans Bauer) hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe sound. 
Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf! Het is een frisse, opzwepende en dansbare plaat, helemaal geschreven op de zomer van 2015.
'Jij bent mijn nummer 1' is op 5 juni gelanceerd en wordt goed opgepakt door de radiozenders en als 'vernieuwend en verfrissend' beschreven in de media. Wat vind jij van dit nummer?
Wil je mij dat laten weten op FB? Of een mailtje sturen naar mijn management (management.maico@gmail.com) - deze ontvang ik automatisch!  
Met optredens gaat het echt geweldig en mijn agenda staat steeds lekker vol. Ook mijn ' fanclub'  groeit elke dag. 

Dit geeft een super gevoel! Dank jullie wel allemaal. De single is nu te downloaden vanaf de bekende portals.


Wat een geweldige ervaring, vrijdag 10 oktober 2014 was ik te gast in de Weekendborrel op Sterren.nl bij Daniël Dekker en Fred Siebelink. Samen in gesprek met o.a. Mick Harren en Stef Ekkel. En mijn laatste single "Morgen' live op de zender! Zo veel leuke reacties mogen ontvangen, bedankt allemaal! 
 
Vrijdagmiddag 10 oktober '14 ben ik te gast bij Fred Siebelink en Corné Klijn in de Weekendborrel van Sterren.nl. Gezellig samen het weekend muzikaal inluiden. Dit n.a.v. mijn score 'Talent van de Maand september'.  Dankzij jullie stemmen!  Bedankt nogmaals! Je kunt dit 'live' beluisteren op Sterren.nl Radio en Bingo FM. Ook kun je alles via de webcam volgen op www.sterren.nl.
Luister en kijk je gezellig mee?
 
  Sterren.nl
Jawel, ik ben ‘Talent van de Maand september’ geworden bij Sterren.nl van AvroTros Dankzij jullie vele stemmen iedere dag weer. Bedankt daarvoor! Ik ben erg blij en vereerd. In de media wordt er veel aandacht aan besteed en ik heb veel uitnodigingen voor interviews. Geweldig leuk allemaal!

 
 

Contact

Boekingen: Euro Entertainment B.V.
Najaarsweg 27b
7532 SK Enschede

053-4325371

 Boekingskantoor

 

  Platenmaatschappij

 

  Geluidsbedrijf

Mega-R

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden Management - Maico.

Mogelijk gemaakt door Webnode