Enschedese zanger Maico regelmatig te zien op SBS6

De Enschedese volkszanger Maico is door Talpa SBS6 gevraagd om regelmatig dagelijks een vaste gast te zijn in het nieuwe talkshow programma hlf8 van Johnny de mol 

Maico te zien in het tv programma 'Spaanders' op NPO1 Zaterdag 11 september 2021.


 

Maico (Volkszanger) voelt zich 100 procent 

Tukker: 'Zie mezelf wel altijd in Twente'


EENS EEN TUKKER Maico Eijlders uit Enschede is nog altijd pas 26 Hij maakt al sinds zijn vijftiende furore als Maico, de vrolijke geliefde zanger van het Nederlandse levenslied. Intussen alweer meer dan 11 jaar bezig in de muziek met heel wat liedjes verder en vele optredens Zijn bekendste hitjes tot nu toe zijn toch wel 'Wanneer Dans Je Eens Met Mij en 'We Doen Nog Een Drankje ook wordt er alweer gewerkt aan een nieuwe single in de studio van Harald Queens zijn vaste producer ik reis altijd door heel Nederland voor afspraken en optredens maar als ik dan weer op de brug kom van Overijssel (Deventer) geeft mij dat toch altijd weer een goed gevoel vergeet nooit waar je vandaan komt eens een tukker altijd een tukker! momenteel geniet de zanger nog van een vakantie in Spanje (Marbella) binnenkort meer nieuws over nieuwe muziek.


Volkszanger Maico herstelt goed na aanrijding en richt zich op nieuwe single.


Geplaatst: woensdag 25 november 2020 om 15:30 

Enschede  - Afgelopen zaterdag werdt bekend gemaakt dat de Enschedese zanger Maico (25) betrokken was geraakt bij een fietsaanrijding tussen Enschede en Losser. Maico had daarbij zijn linkerarm gekneusd. Momenteel herstelt de zanger nog van het ongeluk en gaat het al weer wat beter met hem. Alle afspraken zijn deze week nog wel geannuleerd laat het management weten aan Prachtig Pekela. Wel wordt er weer achter de schermen gewerkt aan een nieuwe single die in de maand januari gaat uit komen! Ook dit gaat weer een leuke, dansbare, frisse meezingplaat worden en zal geproduceerd worden door Harald Queens uit Tilburg, zijn vaste studioproducer. 

 

Zanger Maico binnenkort te zien in het RTL4 programma 'Dit is Holland' Later meer nieuws!

        Vanavond is zanger Maico te zien in SBS6 Shownieuws om 23:10 uur.

        


       Kijk vanavond naar RTL Boulevard op RTL4 Zanger Maico te zien om 18:45. 

Maico 'Wanneer Dans Je Eens Met Mij' Live bij RTV Oost

Zaterdag 13 augustus 2016 was de primeur van mijn nieuwe single:'Ik wil weer met je dansen' LIVE gezongen op 3FM.Bekijk hier de live video!  www.youtube.com/watch?v=qh1MtZoGKzU

 

Geweldig NIEUWS! Ik ben vrijdag 12 juni a.s uitgenodigd om mijn nieuwe single 

JIJ BENT MIJN NUMMER 1 live te zingen in Utopia.

Dit is vrijdag a.s. te volgen via de livestream vanaf 19.00 uur opwww.utopiatv.nl

En vanaf maandag 15 juni kun je het opnieuw zien bij SBS 6

 

 

 MIJN 6e SINGLE IS UIT!
 
Eind 2014 zijn we een samenwerking met het platenlabel Hit It! Music aangegaan en dat heeft nu het eerste resultaat opgeleverd!
 
Samen met topproducer Jeroen Dirksen (bekend van o.a. Thomas Berge en Frans Bauer) hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe sound. 
Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf! Het is een frisse, opzwepende en dansbare plaat, helemaal geschreven op de zomer van 2015.
'Jij bent mijn nummer 1' is op 5 juni gelanceerd en wordt goed opgepakt door de radiozenders en als 'vernieuwend en verfrissend' beschreven in de media. Wat vind jij van dit nummer?
Wil je mij dat laten weten op FB? Of een mailtje sturen naar mijn management (management.maico@gmail.com) - deze ontvang ik automatisch!  
Met optredens gaat het echt geweldig en mijn agenda staat steeds lekker vol. Ook mijn ' fanclub'  groeit elke dag. 

Dit geeft een super gevoel! Dank jullie wel allemaal. De single is nu te downloaden vanaf de bekende portals.

 

 

 

Maico uit Enschede bij laatste 4 LA THE VOICES

 

Het was een spannend moment voor LA The Voices. De groep heeft een vijfde stem nodig voor de uitvoering van het Wilhelmus op 25 april 2015. Er werd een nieuw groepslid gekozen LA The Voices op zoek naar een 5e bandlid en uiteraard was de pers er bij. De definitieve selectie van het 5e lid voor LA The Voices vond plaats in theaterzaal Brooklyn Nights in Aalsmeer. Er waren veel aanmeldingen binnengekomen.

Afgelopen weekend maakten de mannen de laatste 4 bekend van de selectie waar Maico, het Twentse 19 jarige zangtalent uit Enschede, bij de laatste 4 was geëindigd! Diederik Ensink won, maar Maico is zeer trots; “Ik voel mij zo vereerd dat ik in deze selectie ben uitgekozen ik ben super trots'' aldus Maico  

 


Wat een geweldige ervaring, vrijdag 10 oktober 2014 was ik te gast in de Weekendborrel op Sterren.nl bij Daniël Dekker en Fred Siebelink. Samen in gesprek met o.a. Mick Harren en Stef Ekkel. En mijn laatste single "Morgen' live op de zender! Zo veel leuke reacties mogen ontvangen, bedankt allemaal! 
 
Vrijdagmiddag 10 oktober '14 ben ik te gast bij Fred Siebelink en Corné Klijn in de Weekendborrel van Sterren.nl. Gezellig samen het weekend muzikaal inluiden. Dit n.a.v. mijn score 'Talent van de Maand september'.  Dankzij jullie stemmen!  Bedankt nogmaals! Je kunt dit 'live' beluisteren op Sterren.nl Radio en Bingo FM. Ook kun je alles via de webcam volgen op www.sterren.nl.
Luister en kijk je gezellig mee?
 
  Sterren.nl
Jawel, ik ben ‘Talent van de Maand september’ geworden bij Sterren.nl van AvroTros Dankzij jullie vele stemmen iedere dag weer. Bedankt daarvoor! Ik ben erg blij en vereerd. In de media wordt er veel aandacht aan besteed en ik heb veel uitnodigingen voor interviews. Geweldig leuk allemaal!

 
Nieuwe website
 
Erg trots ben ik op mijn nieuwe website, die in september ’14 online is gegaan. Wat vinden jullie er van? Stuur mij een berichtje, ik ben benieuwd naar jullie mening. Ik ben dank verschuldigd aan Mark, Ruud en Maikel voor het vele werk dat ze er in gestopt hebben!
 
 

Contact

Boekingen: Startup Events
Bolster 1
7881 XN Emmer-Compascuüm

0591-670062

 Boekingskantoor

 

  Platenmaatschappij

 

  Geluidsbedrijf

© 2021 Alle rechten voorbehouden Management - Maico

Mogelijk gemaakt door Webnode